Gyártóink

Processzor

INTEL INTEL AMD AMD

Alaplap

ASROCK ASROCK MSI MSI
ASUS ASUS  

Monitor

SAMSUNG SAMSUNG LG LG
NOVITA NOVITA  

Notebook

LENOVO LENOVO TOSHIBA TOSHIBA

Hálózat

LINKSYS LINKSYS D-LINK D-LINK
EDIMAX EDIMAX  

Tápegységek, házak

MERCURY MERCURY CHIEFTEC CHIEFTEC

Szoftverek

Microsoft
A Microsoft alapítóinak elképzelése az volt, hogy olyan eszközöket adjanak az emberek kezébe, amelyek segítségével új és értékes dolgokat tudnak létrehozni. Az elmúlt három évtized során folyamatosan ezt tartottuk szem előtt, így ezen az elképzelésen alapszik a Microsoft küldetése is: A Microsoft küldetése, hogy lehetővé tegye az egyének és a vállalkozások számára a bennük rejlő lehetőségek maximális kihasználását. Vállalatunkat is ebben a szellemben, innovatív szoftvereinkre és szolgáltatásainkra alapozva építettük fel, hiszen az általunk kínált technológia eredményesebbé teszi az emberek munkáját, tevékenységét. Azonban küldetésünk, értékeink iránti elkötelezettségünk ennél jóval messzebbre mutat. Hiszünk abban, hogy minden sikeres vállalat felelőssége, hogy erőforrásait, befolyását felhasználva pozitív hatást gyakoroljon környezetére.
Symantec
A Symantec világelső a szoftverek, alkalmazások és szolgáltatások terén: magánszemélyeknek, kis- és középvállalatoknak, valamint nagyvállalatoknak segít biztosítani legfontosabb erőforrásuknak, az információnak, biztonságát, rendelkezésre állását és épségét. A Symantec világelső a hálózati szoftverek gyártásában, lehetővé téve a vállalkozások és magánszemélyek számára, hogy magabiztosan mozogjanak egy összekapcsolt világban. A vállalat segítséget nyújt a felhasználóknak infrastruktúrájuk, információik és kommunikációjuk védelmében olyan szoftverek és szolgáltatások biztosításával, melyek a biztonsági kockázatokat, az elérhetőséget, a megfelelést és a teljesítményt célozzák meg. A kaliforniai Cupertinóban székelő vállalat működése a világ több mint 40 országára terjed ki.
Kaspersky
A Kaspersky Labs teljes körű vírusvédelmi megoldást kínál mind az egyéni felhasználók, mind a különféle méretű vállalatok számára. A Kaspersky Anti-Virus termékcsalád a vírusvédelem összes típusát ellátja: vírusvédelmi szűrők, valósidejű vírusellenőrzők, viselkedés blokkolók és módosításfigyelők szerepelnek tárházában. Támogatja a legtöbb használatban lévő operációs rendszert, levelező gateway-t és tűzfalat. Szemmel tartja a vírusok lehetséges támadásának összes pontját. A szoftver erős és rugalmas helyi és hálózatos menedzsment eszközzel rendelkezik, hogy a telepítés, a frissítés és a karbantartás központosításával és automatizálásával a vírusok elleni védekezés maximális hatékonyságát és kényelmét minimális időráfordítással lehessen megvalósítani.
Bitlabor
A Bitlabor Számítstechnika 1998-ban alakult PC hardver kereskedelmi és szoftverszolgáltatási céllal. Fiatal csapatunk filozófiája, hogy ügyfeleinknek, legyenek azok akár nagy cégek vagy egyéni kis felhasználók, az informatika teljes palettáján magas színvonalú megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtsunk. A kezdetek óta folyamatosan növekszik mind ügyfélkörünk mind társaságunk árbevétele. 2006-ban cégünk kifejlesztett egy rugalmasan alkalmazható több alközponttal (hálózatos és soros csatolással) működtethető telefonos díjszámláló rendszert Bit-Info néven melynek kizárólagos forgalmazója a Dualcomp Trade Kft..

Perifériák

Logitech
A Logitech, az innovációt és a minőséget szem előtt tartva, személyi számítógépekhez készít periferikus eszközöket, hogy fokozza a felhasználók élményét a digitális világban. Cégünk 1981-ben egerek gyártásával indult; az egérrel, amely akkor még újnak számított, a korábbinál sokkal természetesebben lehetett vezérelni a személyi számítógépet. A számítógépes egerek piacán piacvezetők lettünk, miközben több tucatszor újraalkottuk az egeret, hogy az asztali és hordozható számítógépek felhasználóinak egyre növekvő igényeit kielégítsük.

Terméktervezési szaktudásunkat már a kezdeti időktől fogva kiterjesztettük az egéren kívülre, és gazdag portfóliót alakítottunk ki olyan eszközökből, amelyek közvetlenül összekötik a felhasználót a számítógéppel, illetve a játékkonzollal, digitális audioeszközzel vagy házi szórakoztató elektronikai rendszerrel.

Nyomatatók

Kyocera
A Kyocera és a Mita összeolvadása teljes átalakítást eredményezett mely meggyorsította a hálózatos dokumentumkezelés fejlődését. A Kyocera Mita termékei teljes körű megoldást kínálnak a nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás követelményeire; széles termékskálát kínálva a környezetbarát, minőségi termékekből, melyek mind megbízhatóak és alacsony üzemeltetési költséggel rendelkeznek. Minden Kyocea Mita Nyomtató és multifunkciós eszköz (MFP) egy a Kyocera egyedi intelligens programnyelvével a PRESCRIBE-al van felszerelve. A nyomtatók és MFP-k Kyocera által fejlesztett alkotóelemei a végső termék költségeit teszik versenyképessé. A Kyocera Mita termékek tökéletes megoldást nyújtanak a nyomtatási és másolási feladatokra. A szilikon dobegység technológia és a többi hosszú élettartamú alkotóelem, melyeket eredetileg a Kyocera fejlesztett, most már az MFP termékekben is felhasználásra kerültek. Mindezek eredményeként a Kyocera Mita termékei megbízhatóak, alacsony szerviz igényűek és rendkívül alacsony az üzemeltetési költségük.
HP
A HP két üzletága vezető szerepet tölt be a kulcsfontosságú technológiák területén: A Személyi Számítógépek Divízió (Personal Systems Group): üzleti és személyi számítógépek, mobil informatikai eszközök és munkaállomások illetve a Képalkotási és Nyomtatási Divízió (Imaging and Printing Group): tintapatron, LaserJet és kereskedelmi nyomtatás, nyomtató kellékanyagok, digitális fényképezés és szorakoztató elektronika
Epson
A SEIKO EPSON CORPORATION leányvállalata a nyomtatás és a digitális képfeldolgozás területén található termékek és megoldások egyik vezető szállítói közé tartozik. A számos terméket átfogó kínálatba tartoznak további pénztári nyomtatók és rendszerek, valamint a precíziós robotok.
SAMSUNG