Cégünkről


Cégünk székhelye megváltozott!!!
Az új szállítási (számlázási) cím és az iroda helyiség is a
6725 Szeged, Láma utca 8. 1. em. 3. szám alatt található.
További elérhetőségeink változatlanok.

A DualComp Trade Kft. 1996-ban alakult meg. Működését a Szegeden a Jósika utcában kezdte, majd 1997-ben költözött át a József Attila sugárútra.
Fő tevékenységi körünkbe tartozik a számítástechnikai eszközök nagykereskedelmi forgalmazása, valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatások. Már évek óta széleskörű szerviz tevékenységet folytatunk úgymint: számítógépes és speciális tápegységek javítása, monitor javítás, komplett számítógép és perifériák javítása.
2009 óta pedig hivatalos APPLE szerviz átvevőhely is vagyunk.
Szolgáltatásainkhoz hozzátartozik a számítógépes hálózatok tervezése és kivitelezése valamint a rendszergazdai felügyelet. Folyamatosan bővülő tevékenységi körünket mind inkább a legújabb információs technológiák bevezetésére és alkalmazására irányítjuk. A legutóbbi fejlesztések során bizonyos elektronikai eszközök gyártását és forgalmazását is bevezettük (DCPC család).
2007. aug 1-én teljes tulajdonos váltás történt és ezzel egyidőben megkezdődőtt a cég teljes arculatváltása és korszerűsítése, valamint bővült termékválasztékunk is.
2010 Január 4-én társaságunk új helyre költözött, mely a korábbinál, szebb, modernebb és tágasabb üzlettel várja régi és új ügyfeleit.